Kontakt oss

Magasinet om kampsport er svært opptatt av å være tilgjengelig for tips og henvendelser fra publikum. Derfor er det svært lett å nå oss i flere kanaler.

For å holde oss oppdatert på hva som skjer i miljøet er det hele tiden viktig å få inn nye informasjon. Det beste er å ta kontakt ved å bruke en av de tradisjonelle kanalene.

Telefon og epost
Selv om vi nå er tilgjengelige i sosiale medier er det alltid enklest å nå oss på telefon eller epost. Ved å ta kontakt på denne måten er du garantert raskt svar og at din henvendelse vil bli prioritert. Vi er tilstede i vanlig kontortid og man bør derfor ta kontakt i løpet av arbeidsdagen. Om man tar kontakt på kveldstid vil vi dessverre ikke ha mulighet for å gi respons før neste dag.

Om man vil snakke med en spesifikk journalist kan man ta kontakt med sentralbordet for å få kontaktopplysninger. Våre medarbeidere er svært behjelpelige og ingen henvendelse er for liten eller for stor. Om noen har tilbakemeldinger på produktet setter vi svært stor pris på dette. Det er bare ved respons fra leserne at vi kan lage et bedre magasin i fremtiden.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Emne

Melding