Kendo i Oslo!

Published on March 20, 2014,

kendoDe kommende helgene vil det bli arrangert en serie Kendo-kamper i Oslo. Formålet er å samle inn penger til breddeidretten.

Det blir gode muligheter til å se Kendo i Oslo-området fremover. Det lokale klubbene er nemlig på jakt etter mer kapital til sin satsning på talentuvikling. Dermed får hovedstadens befolkning en fantastisk mulighet til å oppleve spennende kampsport.

Familievennlig arrangement
Selv om det blir harde kamper legger arrangørene opp til et familievennlig konsept. Her skal det være egne aktiviteter for barn og ungdom. Om du ønsker å ha med ungene kan du dermed enkelt gjøre dette og fortsatt få med deg de spennende kampene. Inntrykket er at mange familier har interesse for kampsport og disse vil nå endelig få et tilbud i Oslo. Et annet formål med arrangementet er å rekruttere nye unge utøvere. Da er det selvfølgelig svært gunstig at så mange som mulig tar med seg barna. Kendo kan bli på gode muligheter for fysisk aktivitet med høy grad av utfordring for den enkelte.

Den store finalen
Etter at delfinalene er ferdige vil det arrangeres en stor finale. Det er fortsatt uklart hvilken arena som vil bli benyttet men det er ventet at stedet vil kunne ta imot et stort publikum. Dette vil garantert bli årets Kendo-kamp i Norge. Det er de beste utøverne som har kvalifisert seg til turneringen og de to beste av disse vil være igjen i en finale. Mer informasjon om finalen vil bli lagt ut fortløpende når vi mottar pressemeldinger fra arrangørene.